Значењето на куќите во хороскопот

Comments (1)
  1. A. A. напиша:

    Не нужно. Нагласена куќа може да означува проблеми во тој сектор, дури и ограничувања, зависи во какви односи се планетите. А празна куќа не мора да значи дека нема нагласеност. На пример, ако имаш празна втора куќа, тоа може едноставно да значи дека не се приврзуваш кон материјалното и физичкото, значи, лесно менуваш локации, живеалишта и слично.:p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *