A. A.
191 Articles11 Comments

Студент по културолошки студии Најздрава навика: отпорност на стрес Во слободно време: пишување проза и поезија, странски јазици, митологија и религии Најмногу сакам да јадам: егзотични деликатеси Дестинација: Скандинавија Верувам во: имагинација и уметност

Модни совети за елегантно пополнети жени

Жени со повеќе килограми често се мачат со стилот на облекување, а некои и се откажуваат од модата и трудот да изгледаат убаво. Постојат многу продавници каде што можат да се најдат квалитетни и привл…

Ровињ – медитеранска романтика

Ровињ е хрватски град, сместен на западното крајбрежје на полуострвот Истра и еден е од најјаките туристички центри на Јадранското Море. Првпат се спомнува во делото Космографија од 7 век, но животот …

Мотовун – помеѓу филмот и средновековните сказни

Мотовун е општина во Истарскиот регион, во Хрватска, а најпозната е поради Мотовунскиот филмски фестивал, кој се одржува во летните месеци и угостува бројни познати филмски остварувања и личности. Нај…

Колку е важна големината на пенисот?

Без оглед што некои тврдат спротивно, големината и формата на пенисот им се битни на жените. Постојат одредени перцепции и претпоставки за некои величини и форми, па ќе се обидеме да ви наведеме некои…

Мажите и слободното време

Според некои испитувања, мажите полошо го организираат своето слободно време отколку жените, но, исто така, го имаат и повеќе. Иако жените ја превземале својата професионална улога во светот, домаќинс…