A. A.
191 Articles11 Comments

Студент по културолошки студии Најздрава навика: отпорност на стрес Во слободно време: пишување проза и поезија, странски јазици, митологија и религии Најмногу сакам да јадам: егзотични деликатеси Дестинација: Скандинавија Верувам во: имагинација и уметност

Чантите – огледало на статусот или практичен додаток

Женските чанти, во денешно време, се сметаат како еден од најпосакуваните модни детали, а историски гледано, се развивале споредно со женскиот социјален статус. Чантите какви што ги познаваме, настана…