Д. К.
145 Articles1 Comments

студент по финансиски менаџмент Најздрава навика: не консумирам брза храна Во слободно време: читам конспиративна литература Најмногу сакам да јадам: салати Дестинација: Тибет Верувам во: доверба,разбирање и љубов

Современи правила при прекин на врска

Раскинувањата воопшто не се лесни, ниту за оставените, ниту за оние кои оставаат. Но, колку и да биле тешки, секогаш треба да се држиме до некои универзални правила, а особено кога се работи за соција…

Мезотерапија – естетска регенерација на кожата

Мезотерапија е метод кој се применува во естетската медицина со цел регенерација на кожата. За прв пат е опишана од страна на докторот Pistora во педесеттите години на XX век за лечење на хронично бол…

Како да се борите со телесните мириси?

Телесните мириси најчесто се јавуваат како резултат на потење на кожата. Иако потта не мириса, бактериите кои живеат на површината на нашата кожа се потхрануват и ја разложуваат во ароматични масни ки…

Уредувањето на домот и хороскопските знаци

Домот е просторот од каде што ја црпиме енергијата. Но, истовремено неговото уредување го отсликува хороскопскиот знак во кој сме родени. Прочитајте како вашиот хороскопски знак го уредува својот дом,…