Е. К.
661 Articles46 Comments

професор по француски јазик и книжевност Најздрава навика: планинарење и здрава исхрана Во слободно време: алтернативен туризам, филм, фотографија. Најмногу сакам да јадам: чоколадо. Дестинација: Алпи Верувам во: карма и позитивни луѓе.

Што треба да знаеме за алергиите?

Алергиите претставуваат невообичаен одговор на нашиот имунолошки систем, кои настануваат поради различни фактори од околината (антигени или алергени). Симптомите на алергиската реакција можат да биде …

5 трикови за топ форма

Со првите убави денови, започнете со здрава исхрана и физички активности. Ова е идеално за согорување на калориите и затоа пешачете, возете велосипед, практикувајте јога или пилатес, аеробик, трчање&#…

Основни совети за машкото облекување

И машката мода е променлива! Сведоци сме на многуте понуди во гардеробата,  но маж со стил нема слепо да ја следи модата. Стилот е сепак знак на препознавање. Обично, додека мажите се облекуваат, разм…

Среќен 8 март!

Исполнете ги годините со живот, а не животот со години и не дозволувајте само на денешниов ден да Ве ценат како жена…..Среќен 8 март!  😀…

За празникот 8 март

На 8 март 1857 година во Њујорк, на штрајк се собрале работничките од текстилната фабриката, барајќи подобри услови за работа на жените. Истиот ден, на истото место, само 51 година подоцна, штрајкот с…