И. К.
279 Articles0 Comments

Најздрава навика: пешачење Во слободно време: фотографија, дизајн на облека, поезија Најмногу сакам да јадам: паста и пица Дестинација: Италија Верувам во: сопствената моќ

Црн чај – благодет од природата

Црниот чај (лат.Camellia sinensis) е уште еден благодет од природата, со многу лековити својства. Неговата моќ била позната уште пред 5000 години во Кина, каде бил популарен пијалок. Во минатото, при …

Транссибирската железница – спој на луксуз и авантура

Транссибирската железница е спој на луксуз и авантура, како и нов начин за одлично патување. Да се живее авантуристички, значи да се спознае светот на многу начини, преку најразлични искуства. А кој е…