И. М.
61 Articles0 Comments

студент по родови студии Најздрава навика: вежбање Во слободно време: читање книги, пишување поезија Најмногу сакам да јадам: тестенини Дестинација: Шпанија Верувам во: моќта на позитивните луѓе

Oдбојка – со групно вежбање до поголема спортска мотивација

Мотивацијата за вежбање е на ниско ниво, токму затоа домашните справи стануваат “закачалки”. Изговорот дека не се поседува доволно време е постојано присутен, иако зад него нема соодветни аргументи. М…

Богатите мажи и нивните погрешни избори

По решавањето на дилемите околу паметните жени и нивните погрешни избори, време е да се постави прашањето за богатите мажи и нивните погрешни избори. Жените ги анализираат мажите според карактеристики…

Aлтернативни начини за затоплување

Зимската идила ја чекаме со восхит, но за неа често се поврзуваат прашањата околу т.н алтернативни начини за затоплување на домот. Предноста на централното греење е во тоа што низ целиот дом се ужива …

Поседување диплома како фактор за успешна кариера

Студентите во се’ поголем број се присутни низ ходниците на факултетите, бидејќи веруваат во поседувањето диплома како фактор за успешна кариера. Продолжувањето во високото образование станува с…

Maшките торби како моден тренд

Модните додатоци станаа интересни и за мажите, а тоа особено го препознаваме кај машките торби како моден тренд. Во разновидни бои, форми и поради различни намени, мажите се одлучуваат за секојдневнит…