И. М.
61 Articles0 Comments

студент по родови студии Најздрава навика: вежбање Во слободно време: читање книги, пишување поезија Најмногу сакам да јадам: тестенини Дестинација: Шпанија Верувам во: моќта на позитивните луѓе

Слободата, довербата и независноста во долгите врски

Во време кога љубовта станува се’ поголема дилема, слободата, довербата и независноста во долгите врски се под голем знак прашалник. Да се најде соодветен партнер значи да се најде човек кој ќе …