И. М.
61 Articles0 Comments

студент по родови студии Најздрава навика: вежбање Во слободно време: читање книги, пишување поезија Најмногу сакам да јадам: тестенини Дестинација: Шпанија Верувам во: моќта на позитивните луѓе

Позитивноста како животен стил

Некои луѓе изгледаат секогаш среќно бидејќи ја прифатиле позитивноста како животен стил. Тие секогаш се насмеани и несвесно ја шират позитивната енергија на луѓето околу нив. Да се поседува вакви луѓе…

Дознајте ги фактите за доењето

Нова мајка сте, дознајте ги фактите за доењето! Правилното доење значи и нахранетост на бебето, што е неопходно за негово правилно развивање и иден физички напредок. Доењето значи храна за бебето, а в…

Чувствувајте се удобно додека планинарите

Ако еднаш  се вљубиш во убавите планини, полни со изненадувања, тоа трае засекогаш. Оние коишто често посетуваат планини, се чувствуваат удобно додека планинарат. Планинарењето е физичка активност кој…

Идеи за мотивација на работното место

Работните задачи кои треба да бидат реализирани за краток временски период, се причина за создавање на идеи за мотивација на работното место. Таму секојдневно го поминуваме поголемиот дел од денот. За…

Aнасон – комбинација од ароматични,зачински и лековити својства

За подобро здравје, време е да воведеме нешто ново во нашата исхрана, време е за анасон – комбинација од ароматични, зачински и лековити својства. Анасонот е познат како двегодишно или повеќегодишно р…