K. H.
16 Articles0 Comments

7 брзи совети за хортезии во вашиот двор!

Кога еднаш ќе научите да одгледувате соодветно растенија и цвеќиња, тие веднаш ќе ви станат омилени летни билки. Прочитајте неколку правила за одгледување на овие убавици: Им годи утринското сонце. Не…

Месечен хороскоп за мај 2018

Овен Работа Ќе наидете на препреки, неповолни околности, како и на манипулации и подметнувања од страна на конкуренцијата. Третата декада од мај ќе ви биде поволна за комуникација или сообраќај, а во …

Светски ден за борба против маларија – 25 април

Светскиот ден за борба против маларија оваа година се совпаѓа со активности за одбележување на 70-годишнината од СЗО. Програмата го одбележува денот со серија интервјуа со лидерите и застапниците во г…

Светски ден на хемофилија – 17 април

Поддржан од Светската федерација на хемофилија (WFH), денот за подигање свест за хемофилијата за првпат беше етаблиран во 1989 година. Датумот 17 април беше избран за да го одбележи Френк Шнабел, осно…

Месечен хороскоп за април 2018

Овен Работа: Обидете се да ги решите сите оние обврски од минатиот месец, што сте ги запоставиле или одложиле. Обрнете внимание на конкуренцијата на работното место, како и на  сето она што ви го одвл…