М.А.
1434 Articles11 Comments

професор по српски јазик и книжевност Најздрава навика: пливање Во слободно време: аматерско компонирање, режија и монтажа Најмногу сакам да јадам: лазањи Дестинација: Јапонија Верувам во: вистина

Овен (21. III – 19. IV)

Владетел: Марс Квалитет: Кардинален Елемент: Оган Куќа: Прва Боја: црвена   Општо: Храбар, енергичен, амбициозен, огнен, авантурист, дарежлив, импулсивен, егоистичен, нетрпелив, груб и дрзок. Овенот е…

Месечен хороскоп за март 2013

Овен (21.03.-21.04.) Работа:Во првиот дел од месецот нема да имате контрола, иако ништо конкретно нема да се случува. Кон крајот на месецот внимавајте на ненајдените загуби на пари. Љубов:На полето на…

Месечен хороскоп за февруари 2013

Овен (21.03.-21.04.) Работа:Финансиската состојба може да се подобри ако започнете нов проект со помош на искусна Вага или Јарец. На почетокот на месецот, успех можат да доживеат уметниците, научницит…

Месечен хороскоп за јануари 2013

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Помеѓу 5. и 10. јануари започнува активниот период. Ќе бидете во дилема во однос со работата со Бикови, Ракови, Јарци и Шкорпии. Што се однесува до финансиската состојба, …