М. М.
42 Articles1 Comments

Љубител на уметноста и творец. Најздрава навика: било каква физичка активност. Во слободно време: DIY & читање. Најмногу сакам да јадам: Смокви. Дестинација: Мачу Пикчу. Верувам во: Факти & Докази.

Женските стандарди на убавина од 3000 години во 3 минутно видео!

Убавината е релативна и е карактеристична за секој човек. Тоа што за нас е убаво за многумина може да биде и спротивно и воопшто да не им се допаѓа. Јасно е дека општествените норми многу пати низ ист…

Како да направите LUSH сапун?

Без разлика дали ги сакаме за себе бидејќи имаат автентичен мирис или пак, прават совршен подарок – желе сапуните на компании како LUSH знаат да бидат скапи. Уште подобро е тоа што со правење на…

Домашни мирисливи бомби за капење

Органските производи од ваков вид не само што се најдобри, туку и најекономични. Бомбите за капење навистина знаат да бидат „солени“ и да не можеме да си ги дозволиме поради високите цени. Но навистин…

Направете домашен гел – освежувач на простории

Нема ништо поубаво од миризлив дом! Во лето лаванда, а во зима ванила и цимет би биле одлични за да го направат домот потопло и повпечатливо место за престој. Мирисите ни ги будат сетилата, а со тоа и…

Купка за детоксикација

Студот и суровото време како да направиле завера и кројат план како побрзо и поефикасно да ја уништат нашата кожа. А стресот дополнително допридонесува да се чувствуваме уморни, без енергија и изнемош…