М. Д.
14 Articles0 Comments

Што да спакувате за безгрижен одмор?

Доаѓањето на летото е и време за годишен одмор и патување. Без разлика дали летувањето е на пократок или подолг период, со себе носи мала дилема што се да се спакува, а притоа да не се намачите со неп…

Шминка за топлите летни денови

Во летните денови, дури и без интензивно изложување на сонце, кожата сепак добива некоја потемна нијанса од природната. Но, со малку шминка ќе се надополни исончаниот изглед. Многу е важно шминката шт…

Изберете ги вистинските очила за сонце!

Изборот на очила за сонце може да биде голема главоболка. Плутонит или поликарбонат, дилеми, двоумења, еве неколку совети кои може да помогнат во изборот. Очилата треба да ги имат следните особини: За…

Фризура спрема обликот на лицето

Да се избере вистинската фризура спрема обликот на лицето можеби е и најтешкиот избор, доколку сакате да направите промена со изгледот. Идеалниот облик на лице е овален, неговата должина треба да биде…

Додатоците за коса се неизбежен моден детаљ

Еве неколку трикови за подобар изглед на косата и секако тоа со додатоци, кои разубавуваат. Венчињата се добар избор, меѓутоа потсетуваат на деца, премногу се младешки а не оддаваат сериозност. Може д…