М. Д.
14 Articles0 Comments

Изгледајте убаво и после бременоста

Зголемување на тежината е дел од нормална бременост, меѓутоа после тоа, важно е да се врати формата назад. Има неколку техники кои се доста поучни – што би требало да се прави, а што не, после б…

Домашен третман на лакти и колена

Веќе не морате да се плашите дека Вашите суви лакти и колена ќе бидат изложени на погледи. Имате сосема доволно време за кожата на лактите и колената да ја доведете до идеална состојба и тоа со помош …

Со мед до природен ботокс за лице

Медот, прополисот и отровот од пчели се топ 3 призводи за нега на кожата. Медот е одличен помошник за акни, егземи, дерматитис, псоријаза и рани. Пчелниот отров ги ублажува брчките и црвенилото на кож…

Пирсинг

Пирсинг, поим кој потекнува од англискиот збор piercing (прободување), со тоа што се одвојува дел од телото за да се накити со некој накит. За некои пирсингот е китење на телото, за други самоизразува…