С.М.
21 Articles3 Comments

Политиколог Најздрава навика: консумација на многу вода Во слободно време:музика, социјални мрежи, настани низ градот Најмногу сакам да јадам: гурманска храна и пиво Дестинација: тура од Будимпешта до Куба Верувам во: моќта на мала добра организирана група луѓе

Реставриран џинс е ин оваа пролет!

Нови фармерки купувај, ама старите не ги фрлај! Не е стара народна, но е дефинитивно корисна изрека. Доколку во вашиот плакар сеуште чувате некој пар стари фармерки за кои се надевате дека некогаш ќе …