В. С.
96 Articles0 Comments

дипл. социјален работник Најздрава навика: пешачење Во слободно време: читање книги Најмногу сакам да јадам: сладолед Дестинација: Италија Верувам во: Чуда

Тортиљи со пиперки и печурки

Доколку сте љубител на мексиканската кујна, тортиљите се вистинскиот избор. Се прават многу едноставно и се совршени за секоја прилика. За да направите вкусни тортиљи со пиперки и печурки потребно ви …