В. С.
96 Articles0 Comments

дипл. социјален работник Најздрава навика: пешачење Во слободно време: читање книги Најмногу сакам да јадам: сладолед Дестинација: Италија Верувам во: Чуда

Омилената храна го открива вашиот карактер

Психолозите тврдат дека омилената храна многу зборува за Вас. На пример, според нивните истражувања, педантните луѓе сакаат грицки, бидејќи тие очекуваат многу од животот и сакаат точност, исто така с…

Топол рум напиток

Румот е морнарски алкохолен пијалок, а најквалитетен е оној кој има кубанско потекло. За овие ладни зимски денови се препорачува топол напиток од рум за кој се потребни следниве состојки: • 125гр раст…

Бела есенска салата

Есента е годишно време, кое е богато со продукти од кои можат да се подготват многу вкусни салати. Наш предлог е белата есенска салата за кoја ви се потребни следниве состојки: • 100 гр сусам • 50 гр …

Евтини решенија за поубава кујна

Можеби немате доволно пари за да ги замените плакарите и плочките во вашата кујна, но тоа не значи дека не можете да ја преуредите. Со малку добра волја, креативност и не многу пари, можете најфункцио…

9 работи кои никој не ви ги кажал за царскиот рез

Сите трудници се подготвуваат за големиот ден за раѓање на детето. Многу повеќе совети се даваат за вагиналното породување. Меѓутоа породувањето со царски рез е многу поразлично од вагиналното породув…