Месечен хороскоп за мај 2013

Месечен хороскоп за мај 2013 Овен (21.03.-21.04.) Работа: Овој месец најмногу ќе ви одговара работа која бара динамика и слобода на движење. Доколку з…

Месечен хороскоп за април 2013

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Ненајдени пресврти и многу тензија, но сепак ќе имате успех во работата.  Ќе ја добиете потребната финансиска поддршка за…

Месечен хороскоп за март 2013

Овен (21.03.-21.04.) Работа:Во првиот дел од месецот нема да имате контрола, иако ништо конкретно нема да се случува. Кон крајот на месецот внимавајте…

Месечен хороскоп за февруари 2013

Овен (21.03.-21.04.) Работа:Финансиската состојба може да се подобри ако започнете нов проект со помош на искусна Вага или Јарец. На почетокот на месе…

Месечен хороскоп за јануари 2013

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Помеѓу 5. и 10. јануари започнува активниот период. Ќе бидете во дилема во однос со работата со Бикови, Ракови, Јарци и Ш…