Месечен  хороскоп за октомври 2016

Овен (21.03.-21.04.) Работа:  Ќе имате потреба да ја докажувате својата моќ, ќе се подобрат вашите вештини и ќе ја контролирате ситуацијата кога стану…

Месечен хороскоп за септември 2016

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Одличен месец во кој ќе имате многу нови можности за соработки и унапредувања. Љубов: Ве очекуваат нови познанства до кои…

Месечен хороскоп за август 2016

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Доколку работите, ќе имате можност да добиете атрактивни задачи преку кои ќе можете да ја изразите својата креативност, ш…

Месечен хороскоп за јули 2016

Oвен (21.03.-21.04.) Работа: Јули ќе ве мотивира, ќе бидете повеќе креативни и ќе ги мотивирате другите. Љубов: Вашата страст ќе биде многу посилна. Н…

Месечен хороскоп за јуни 2016

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Првите две недели не се толку добри за работа и финансии. Во јуни ќе имате многу нови идеи и ќе бидете подготвени да през…