Годишен хороскоп за 2017

ОВЕН (21. III – 19. IV) Љубов За Овните, ова претставува најсреќна година на љубовен план. Среќните и долги врски ќе преминат на следното ниво, а врск…

Месечен хороскоп за ноември 2016

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Ноември ќе биде поволен месец, кога станува збор за професионалните прашања. Многу работи ќе успеете да ги реализирате бл…

Месечен  хороскоп за октомври 2016

Овен (21.03.-21.04.) Работа:  Ќе имате потреба да ја докажувате својата моќ, ќе се подобрат вашите вештини и ќе ја контролирате ситуацијата кога стану…

Месечен хороскоп за септември 2016

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Одличен месец во кој ќе имате многу нови можности за соработки и унапредувања. Љубов: Ве очекуваат нови познанства до кои…

Месечен хороскоп за август 2016

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Доколку работите, ќе имате можност да добиете атрактивни задачи преку кои ќе можете да ја изразите својата креативност, ш…