Месечен хороскоп за ноември 2015

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Во текот на првата недела ќе имате многу работа и ќе бидете активни. По 12.11. ситуацијата ќе се смири. Се уште ќе треба …

Месечен хороскоп за октомври 2015

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Решавачката улога во октомври ќе ја имаат склопените договори, соработки и тимска работа. По тешкиот период ве очекува по…

Месечен хороскоп септември 2015

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Очекувајте награда, можеби дури и во текот на месецот, а секако и во иднина, токму поради посветеноста во септември. Кон …

Месечен хороскоп за август 2015

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Не влегувајте во нови бизниси, бидејќи овој месец не ви е многу наклонет, што се однесува до финансиите. Љубов: Доколку с…