Месечен хороскоп за јули 2013

ОВЕН (21.03-20.04) Работа:Сега е време во кое можете да ја утврдите својата позиција и да постигнете многу, особено во работата со луѓето кои имаат ди…

Рак (21. VI – 22. VII)

Владетел: Месечина Квалитет: Кардинален Елемент: Вода Куќа: Четврта Боја: Сива, сина Општо: Ракот е симбол за емоции, потсвест и меморија, семејство и…

Месечен хороскоп за Јуни 2013

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Периодот ќе изобилува со иницијативи и одлуки. Ќе имате наплив на идеи и ќе сакате да се остварат во истиот момент. Ќе им…

Близнаци (21. V – 20. VI)

Владетел: Меркур Квалитет: Променлив Елемент: Воздух Куќа: Трета Боја: Зелена Општо: Варијабилност е вистинскиот збор за овој двоен знак. Експресивен …

Месечен хороскоп за мај 2013

Месечен хороскоп за мај 2013 Овен (21.03.-21.04.) Работа: Овој месец најмногу ќе ви одговара работа која бара динамика и слобода на движење. Доколку з…