Диета 3 часа

Диета 3 часа

Диетата е дело на Jorge Cruise, фитнес-новинар кој поставил три правила што треба да ги почитувате доколку сакате ефекти: 1. Појадокот треба да го консумирате по еден час откако ќе станете од кревет. ...
read more
Диета со јаболка

Диета со јаболка

Ја пробувате гардеробата и забележувате дека ви е тесна и не ви прилега убаво. Не се обесхрабрувајте, и за ова постои лек. Предложуваме еднодне...
read more
Месечева диета

Месечева диета

Месечевата диета е добро познатиот метод за кој се вели дека врши детоксификација на организмот, а воедно и се намалува тежината – дури и до...
read more
Совети од витки жени кои никогаш не држеле диета

Совети од витки жени кои никогаш не држеле диета

read more
Диета за зголемување на телесната тежина

Диета за зголемување на телесната тежина

read more