Екстремно брза диета со јајца

Оваа диета е базирана на варени јајца, а со неа ќе постигнете фантастичен резултат за рекордно време. Одлична диета е во случај да имате договорено со…

Таблица со калории

Млеко и млечни производи Производ (100гр) Енергија   kJ kcal Млеко (0,9 %) 167 40 Млеко (3,2 %) 275 66 Јогурт 360 40 Кисела павлака 800 192 Слатка пав…