Грејпфрут диетата топи килограми!

Грејпфрут диетата е нискокалорична диета, па за кратко време се губат многу килограми. Олеснително е што не треба да броите калории, ниту пак да ја ме…

South Beach диета

South Beach диетата ја имаат осмислено кардиолог Arthur Agatston и нутриционистот Marie Almon како алтернативен начин на исхрана со внесување на малку…

Диета со печурки – М-план

Диета со печурки, т.н. М-план диета е хит меѓу холивудските ѕвезди, а е дело на нутриционистот Џ.Џексон. Оваа диета е многу лесна и едноставна. Единст…

Бразилска диета

Бразилска диета е една од најпопуларните „брзи“ диети која овозможува експресно губење на вишокот килограми и тоа дури 10 за две недели! Бидејќи оваа …