Вегетаријанска диета

Вегетаријанска диета

read more
Диета со супа

Диета со супа

Ако 2 дена комбинирате во исхраната супа, можете да ослабете 1,5 кг Прв и втор ден: појадок-1 крекер, 1 јајце ручек– бистра супа од коцка и 100 гр п...
read more
Зона диета

Зона диета

Прехраната по зона ја осмислил др. Barry Sears кој својата теорија ја засновал на постоење на добри и лоши еикозаноиди, односно нивното влијание на ...
read more
Диета со лимон

Диета со лимон

Со оваа диета ќе изгубите 7000 калории неделно. Диетата е измислена од нутриционистката др. Eveline Flachi и се темели на смалување на внесот на протеи...
read more
Дукан диета – револуција во трајното губење килограми

Дукан диета – револуција во трајното губење килограми

read more