Мито Тасевски: Репризи има само во митовите, затоа, користете го времето до максимум

Мито Тасевски: Репризи има само во митовите, затоа, користете го времето до максимум

Мито Тасевски, психолог и гешталт советник, е автор на боенката за возрасни “Фокус Мандала“, новитет во Македонија, кој е последица од потребата за наоѓање на нови начини за справување со стр...
read more
Ленче Бошева: Убавината доаѓа од внатре

Ленче Бошева: Убавината доаѓа од внатре

read more
Ана Марија Симоновска: Останете позитивни и насмеани во секое време

Ана Марија Симоновска: Останете позитивни и насмеани во секое време

Ана Марија Симоновска е несекојдневен фото-модел веќе неколку години, а кон оваа професија ја привлекоа различноста и иновацијата. Најмногу и...
read more
Жарко и Дарко Масларковски: млади и урбани ликови од алтернативната сцена, рапери, режисери, монтажери, организатори, творци и поборници за убави нешта

Жарко и Дарко Масларковски: млади и урбани ликови од алтернативната сцена, рапери, режисери, монтажери, организатори, творци и поборници за убави нешта

Браќата Жарко и Дарко Масларковски –  или Чико и Буциман, кои низ нашиве простори се познати и како рап дуо Пука козметика, ја имаат основано ...
read more
Вера Стојкова – Живеј здраво, живеј по свое, нема подобар лек од насмевка и среќа!

Вера Стојкова – Живеј здраво, живеј по свое, нема подобар лек од насмевка и среќа!

read more