Дејан Антиќ: Бидете упорни, не се обесхрабрувајте и сакајте си ја професијата – тоа ќе ве следи цел живот!

Дејан Антиќ: Бидете упорни, не се обесхрабрувајте и сакајте си ја професијата – тоа ќе ве следи цел живот!

Дејан Антиќ – сопственик на фризерското студио Дејан, познато веќе 15 години на сите оние кои знаат што е добро, како салон со добро изградено реноме. Дејан е препознатлив по своите уникатни фр...
read more
Ивана Георгиева: Бидете упорни, трпеливи, иновативни и на занаетот пристапувајте му со љубов

Ивана Георгиева: Бидете упорни, трпеливи, иновативни и на занаетот пристапувајте му со љубов

Изработката на филиграни важи за една од најубавите, но и најстари техники, кога станува збор за обработка на метал. Основната карактеристика ...
read more
Љубица Поповска: Сите сме прекрасни, додека се крепиме од позитивната енергија. Да живее она кое не’ одржува насмеани!

Љубица Поповска: Сите сме прекрасни, додека се крепиме од позитивната енергија. Да живее она кое не’ одржува насмеани!

read more
Сања Николиќ: Живејте со избори, следете го срцето и секогаш верувајте во себе

Сања Николиќ: Живејте со избори, следете го срцето и секогаш верувајте во себе

Сања Николиќ е млада и успешна професорка на МИТ Универзитетот, а она што ја издвојува од другите е нејзината амбициозност. Главната мотиваци...
read more
Даниел Јаневски: Искористете ја секоја можност да бидете во допир со природата и посветете повеќе внимание на етичките и моралните вредности

Даниел Јаневски: Искористете ја секоја можност да бидете во допир со природата и посветете повеќе внимание на етичките и моралните вредности

read more