Марјан Болтевски и Марко Николов: Доловете го духот на јапонската култура

Марјан Болтевски и Марко Николов: Доловете го духот на јапонската култура

read more
Јана Коцевска: Луѓето треба да се свесни дека можат да го подобрат местото во кое живеат

Јана Коцевска: Луѓето треба да се свесни дека можат да го подобрат местото во кое живеат

Јана Коцевска, организатор на културни настани низ Скопје, ќе ни го долови настанот кој е обележје на месецот март – “Прво па женско“, а кој...
read more
Миле Ѓоргиевски: Одвојте 20 минути дневно за подобро здравје и посакуван изглед

Миле Ѓоргиевски: Одвојте 20 минути дневно за подобро здравје и посакуван изглед

read more
Стефан Марковски: Среќата е најубавото духовно – телесно достигнување и круна на здравјето

Стефан Марковски: Среќата е најубавото духовно – телесно достигнување и круна на здравјето

Овој млад писател, поет и филозоф на јавноста и е познат преку своите дела кои почнал да ги објавува уште од гимназиските денови. Најпрвин рома...
read more