Хајделберг

Хајделберг

Хајделберг (Heidelberg) е град кој се наоѓа во германската област Baden-Wurttemberg, сместен на реката Neckar и има околу 145.000 жители. Познат е по своите замоци и урнатини, како и по најстариот универзитет во Г...
read more
Малезија – збир од прашуми, храмови и облакодери

Малезија – збир од прашуми, храмови и облакодери

read more
Парати – мал рај во сенката на големиот Рио

Парати – мал рај во сенката на големиот Рио

read more
Спакувајте се без нервози!

Спакувајте се без нервози!

Кај пакувањето, клучно е да знаете паметно да ги селектирате алиштата, во спротивно секогаш нема да може да го затворите куферот, или ќе земете...
read more
Дестинации за идеален зимски одмор

Дестинации за идеален зимски одмор

read more