Интересни и несекојдневни дестинации за одмор

Интересни и несекојдневни дестинации за одмор

read more
Лисабон

Лисабон

Лисабон има толку многу посебни нешта: звукот на старите трамваи кои итаат нагоре-надоле по калдрмите, мешавина од срцепарателните ”Фадо” пе...
read more
Тајланд

Тајланд

Тајланд или Таи (во превод слобода),  е држава во југоисточна Азија која се граничи на запад со Мјанмар, на североисток со Лаос, на исток со Камб...
read more