4 Алкохолни коктели

4 Алкохолни коктели

Whiskey sour 5 цл. Бурбон виски 3цл. Лимонов сок 3 цл. Шеќеров сируп Изматена белка од јајце (по желба) Ставете ги состојките во шејкер, измешајте ги добро и сипете ги во кратка чаша. Декорирајте со парч...
read more
Коктел: Redheaded slut

Коктел: Redheaded slut

read more
Безалкохолни коктели

Безалкохолни коктели

read more
Овошен коктел

Овошен коктел

Овошен коктел можете да направите од било кое сезонско овошје. Еве еден интересен рецепт за двајца, кој се подготвува за 5 минути и е со прекрас...
read more
3 коктели кои треба да ги пробате веднаш!

3 коктели кои треба да ги пробате веднаш!

read more