Средете го шкафот за новата сезона

Средете го шкафот за новата сезона

Средувањето на шкафот за наредната сезона може да биде тешко. Многу луѓе или немаат време, или немаат желба да го средуват. Но, кога ќе треба набрзина да пронајдете нешто, настанува вистински х...
read more
Се двоумите околу начинот на уредување на спалната соба?

Се двоумите околу начинот на уредување на спалната соба?

Се двоумите околу начинот на уредување на спалната соба? Спалната соба е вашата оаза на мирот по напорниот ден. Според тоа, таа треба да биде ур...
read more
Идеи за детски соби

Идеи за детски соби

read more
Отворете ги вратите од домот за природата

Отворете ги вратите од домот за природата

Човештвото во своите почетоци било тесно поврзано со природата. Со други зборови, природата била нашиот дом. Денес сме доста дистанцирани од н...
read more
Убави и отровни – совети за третман на украсни растенија

Убави и отровни – совети за третман на украсни растенија

Цвеќето е омилен украс на многу домови, но, меѓу домашните растенија постојат и оние со кои одредени видови на контакт можат да бидат опасни по...
read more