Како најлесно да ги исчистите дамките?

Како најлесно да ги исчистите дамките?

read more
Реконструирајте ја вашата кујна практично

Реконструирајте ја вашата кујна практично

Кога ќе бидете подготвени да ја реконструирате вашата кујна, направете листа на опрема која би сакале да ја имате. Кога ќе одлучите што ќе купи...
read more
Трикови за брзо средување на вашиот дом

Трикови за брзо средување на вашиот дом

1.Влез-посветете внимание на влезната врата, бидејќи секогаш е важен првиот впечаток. Доколку површината околу влезната врата ви е натрупана с...
read more
Фенг шуи во вашиот дом

Фенг шуи во вашиот дом

Како што ни е на сите познато, фенг-шуи (feng shui) потекнува од Кина и оваа вештина постои веќе 4000 години, а е прифатена на сите континенти. Непосре...
read more
10 најчести грешки при средување на домот

10 најчести грешки при средување на домот

Внатрешноста на нашите домови би требала да биде претпазливо осмислена, бидејќи поголем дел од времето го минуваме таму.Затоа ни е битно да се...
read more