Ентериер во стакло – помеѓу модерниот и класичниот израз

Ентериер во стакло – помеѓу модерниот и класичниот израз

Како дел од внатрешниот простор, стаклото не е новост, бидејќи е присутно во домовите веќе со векови, на различен начин и со секакви техники на обработка. Денес често се поврзува со модерните с...
read more
Евтини решенија за поубава кујна

Евтини решенија за поубава кујна

Можеби немате доволно пари за да ги замените плакарите и плочките во вашата кујна, но тоа не значи дека не можете да ја преуредите. Со малку доб...
read more
Еколoшки домови за поголема практичност

Еколoшки домови за поголема практичност

read more
Освежување на домот во знакот на летото

Освежување на домот во знакот на летото

Летниот период е совршен за развеселување на вашето омилено место за престој, со нови, весели бои кои се во знакот на позитивните вибрации и со...
read more
Градина од соништата

Градина од соништата

read more