Најчести расправии меѓу пријателите

Најчести расправии меѓу пријателите

Секоја индивидуа е посебна и поинаква во своите навики, ритуали и желби. Во пријателствата најчесто сличните индивидуи се дружат едни со други, но сепак и тогаш се случува едни со други да се г...
read more
Како до вистински пријатели?

Како до вистински пријатели?

read more
Интересни факти што не сте ги знаеле за цвеќето

Интересни факти што не сте ги знаеле за цвеќето

Поранешното правило дека цвеќето се подарува заради некаква благодарност, денес веќе не важи. Можете да подарите цвеќе и од друга причина. Ден...
read more
Од што најмногу се плашат мажите?

Од што најмногу се плашат мажите?

Од што најмногу се плашат мажите? Ако ги изоставиме универзалните стравови од височина, тесни простори, длабочина, животни и сл. ќе се фокусира...
read more
Подари ми цвет и ќе знам каков си

Подари ми цвет и ќе знам каков си

read more