Пријателство после врска – да или не?

Пријателство после врска – да или не?

Истражувањата покажале дека жените се тие кои најмногу сакаат да го задржат пријателството после прекинот на врската, многу повеќе кога тие се оставени, а поретко обратно. Кога прекинот е дог...
read more
Сопруга или љубовница – прашањето е сега

Сопруга или љубовница – прашањето е сега

Сопруга или љубовница? Ова е многу комплицирана тема. Какви жени мажите перципираат како “добри риби за секс”, а какви како идни сопруги?...
read more
Слични или различни партнери?

Слични или различни партнери?

Љубовните врски се едни од најсложените односи кои бараат хармонија и целосно разбирање. Голем број од луѓето кои се во потрага по идеалниот п...
read more
7 причини за секс

7 причини за секс

Сексот не е само задоволство или забава. Сексот може да придонесе и за вашето здравје, односно вашето тело. Спроведени се многу истражувања на...
read more
Еве зошто никогаш не треба да носите црни гаќички!

Еве зошто никогаш не треба да носите црни гаќички!

На сите веќе им е познато дека боите имаат свое значење. Па, така и Вашата гардероба и комбинација на нејзините бои  многу зборуваат за Вас. Но, ...
read more