Подари ми цвет и ќе знам каков си

Колку пати ви се случило да подарите цвеќе и да се запрашате што сакате да кажете со тоа? Или на пример подарувате цвеќе, и пораката е сосема погрешна…

Пријателство после врска – да или не?

Истражувањата покажале дека жените се тие кои најмногу сакаат да го задржат пријателството после прекинот на врската, многу повеќе кога тие се оставен…

Слични или различни партнери?

Љубовните врски се едни од најсложените односи кои бараат хармонија и целосно разбирање. Голем број од луѓето кои се во потрага по идеалниот партнер ч…

7 причини за секс

Сексот не е само задоволство или забава. Сексот може да придонесе и за вашето здравје, односно вашето тело. Спроведени се многу истражувања на оваа те…