практични совети, бонтон

Изберете го вистинскиот подарок

При изборот на подарокот најбитно е тој да  биде прилагоден на настанот и возраста. Постојат различни намени на подарокот – роденден, свадба, го…

Eнтериер прилагоден на секоја возраст

Луѓето во одредени периоди од животот имаат потреба од поинаков ентериер, и заради тоа можеме да кажеме дека личниот простор постојано се менува, исто…

Кој озборува повеќе?

Со озборување најчесто се занимаваат пријателите, но споделувањето тајни за други луѓе исто така може да го поттикне пријателството меѓу странците. Же…

Влијанието на боите во домот

Влијанието на боите во домот е докажано. Одлуките најчесто се сведуваат на боите за кои се коментира дека се актуелни, па оттука некои се класични, а …