практични совети, бонтон

Децата и домашните миленици

Ако имате дете, а веќе размислувате да набавите и домашен миленик, треба да сте свесни дека секое животно си бара време и внимание. Морате добро да се…

Пролетна Шминка

По сезоната која имаше акцент на интензивна и потемна шминка, и комбинација на темни нијанси и кармини – пролетната шминка е инспирирана од текс…

Реставриран џинс е ин оваа пролет!

Нови фармерки купувај, ама старите не ги фрлај! Не е стара народна, но е дефинитивно корисна изрека. Доколку во вашиот плакар сеуште чувате некој пар …