Тинејџерска депресија – проблем на 21 век

Тинејџерска депресија – проблем на 21 век

Депресијата претставува еден од сериозните проблеми на 21-от век, кој не ги одминува ни тинејџерите, кои во периодот на пубертетот доживуваат бродолом од емоции. Тенка е линијата помеѓу минлив...
read more
Домашни миленичиња и бременост – Да или не?

Домашни миленичиња и бременост – Да или не?

Ако дознаете дека сте бремени тоа не значи дека автоматски треба да се ослободите од Вашите домашни миленичиња. Но ова не значи дека не треба д...
read more
9 работи кои никој не ви ги кажал за царскиот рез

9 работи кои никој не ви ги кажал за царскиот рез

Сите трудници се подготвуваат за големиот ден за раѓање на детето. Многу повеќе совети се даваат за вагиналното породување. Меѓутоа породувањ...
read more
Интересни факти за децата родени во есен

Интересни факти за децата родени во есен

read more
Што е важно пред поаѓање на детето во градинка?

Што е важно пред поаѓање на детето во градинка?

read more