Мал црн фустан – задолжителен додаток во плакарот

Мал црн фустан – задолжителен додаток во плакарот

Во гардероберот на секоја жена, постојат одредени парчиња кои мора да се имаат и претставуваат вистинска класика. Токму таа гарантира дека не секогаш големиот број на бои и додатоци се потреб...
read more
Машки патики и чевли како одраз на личноста

Машки патики и чевли како одраз на личноста

Мажите носат патики и чевли во зависност од ситуацијата и од самата личност, а генерално, тие сакаат три работи: удобност, универзалност и сезо...
read more
5  модни грешки кои ви додаваат години и килограми

5 модни грешки кои ви додаваат години и килограми

Познатo ви е дека тешката и нападна шминка како и неодржуваната коса можат да направат да изгледате многу постаро. Сличен ефект има и облеката,...
read more
Тетовирање – уметност или умешност

Тетовирање – уметност или умешност

read more
Одберете соодветен градник

Одберете соодветен градник

Повеќе од 80% од жените носат погрешен градник. За да се научи како да се пружи најдобра потпора на градите треба да се направи следното: Најчест...
read more