Реставриран џинс е ин оваа пролет!

Реставриран џинс е ин оваа пролет!

Нови фармерки купувај, ама старите не ги фрлај! Не е стара народна, но е дефинитивно корисна изрека. Доколку во вашиот плакар сеуште чувате некој пар стари фармерки за кои се надевате дека неко...
read more
Неодолива шминка за вечерните излегувања

Неодолива шминка за вечерните излегувања

Ноќниот изглед треба да биде продолжена верзија на вашата дневна шминка. Трикот е да додадете повеќе, без да изгледа претерано. Слабата светли...
read more
Совети за машкото облекување

Совети за машкото облекување

И машката мода е променлива. Сведоци сме на многуте понуди во гардеробата,  но маж со стил нема слепо да ја следи модата. Стилот е сепак знак на ...
read more
Одберете ја вистинската облека за вас

Одберете ја вистинската облека за вас

Во текот на животот секој создава систем на вредности. Тоа секако не е само посветување на физичкиот изглед, туку и карактерни црти, морални вр...
read more