Тетовирање – уметност или умешност

Tетовирањето е трајно внесување на разнобојна тинта под кожата, со помош на посебно изработени игли. Луѓето воглавно се тетовираат од естетски, ритуал…

Одберете соодветен градник

Повеќе од 80% од жените носат погрешен градник. За да се научи како да се пружи најдобра потпора на градите треба да се направи следното: Најчеста гре…

Слатки летни чевли

Кога станува збор за најомилените летни чевли за оваа сезона, дизајнерите на модните писти не престануваат да изненадуваат со својата слободоумност и …