Домашен рецепт за зголемување на волуменот на косата

Домашен рецепт за зголемување на волуменот на косата

read more
Убавина за 20 минути (Дел 2)

Убавина за 20 минути (Дел 2)

Многу често се случува вашата коса да е испукана или безживотна, и покрај употребата на скапите шампони, балсами или препарати за коса. Лекот з...
read more
Како да го спречите опаѓањето на косата?

Како да го спречите опаѓањето на косата?

Пред да почнете да го барате лекот против опаѓање на косата, размислете дали се работи за болест или за наследна особина. Еве како може да си по...
read more
Како до поголем волумен на коса

Како до поголем волумен на коса

read more
5 митови за здрава коса

5 митови за здрава коса

Има некои работи за косата за кои знаеме дека се вистинити, но, исто така има и работи за кои не сме сигурни. Дали косата станува имуна на шампон...
read more