Есенска нега на косата

Во лето, дури и премногу се грижиме за косата, како и за надворешните фактори: суво време, високи температури, солена вода. Скоро е невозможно 100 % д…

Убавина за 20 минути (Дел 2)

Многу често се случува вашата коса да е испукана или безживотна, и покрај употребата на скапите шампони, балсами или препарати за коса. Лекот за ова е…

Како до поголем волумен на коса

Тенката коса заради недостаток на волумен претставува вистински кошмар кога е во прашање стилизирањето. Постојат многу производи чија ефикасност се гл…