Како до поголем волумен на коса

Тенката коса заради недостаток на волумен претставува вистински кошмар кога е во прашање стилизирањето. Постојат многу производи чија ефикасност се гл…

5 митови за здрава коса

Има некои работи за косата за кои знаеме дека се вистинити, но, исто така има и работи за кои не сме сигурни. Дали косата станува имуна на шампонот ко…

Бојадисување во потемни нијанси

Секоја голема промена поврзана со бојата на косата, носи одредени предизвици. Токму затоа, пред да решите да го смените својот изглед, треба да размис…

К’на за прекрасна коса

Бојадисувањето на косата со к’на се применува веќе со илјадници години. И денес индијките го користат овој тип на бојадисување со растителна бој…