Летни фризури без многу напор

Летото не е време кога треба премногу да размислуваме за нештата, особено кога станува збор за косата. Наместо тоа, сè се врти околу тоа да оставите в…

Фризури

Дали полека се спремате за матурската или aпсолвентска вечер и сакате да заблескате во прекрасната облека и фризура? Сигурно сте размислувале дека сек…