Маски за лице за сите типови кожа

„Фантастична“ шминка

Сите ние горе-доле знаеме како да се справуваме со шминката, да ги изразиме нашите најубави црти и да одвоиме дел од времето да нагласување на нашата …

Новогодишна шминка

Како и со сè останато во оваа посебна вечер, така и со шминката ви е дозволено да бидете похрабри и да експериментирате повеќе. Некако како мотото на …

Маски за лице од необични состојки

Кога се работи за негата на лицето, луѓето се навикнати да користат различни состојки, особено зеленчук, овошје и масло. Но, некои маски можат да се н…

Нега на лицето кај посилниот пол

Правилна нега на лицето започнува со претпазливо и темелно чистење. Драги мажи, нема ништо срамно доколку посветувате повеќе внимание на своето лице, …