Маски за лице за сите типови кожа

Типови на кожа

За да можеме правилно да ја негуваме кожата, претходно е потребно да знаеме кој тип на кожа имаме. Типот на кожата е наследна карактеристика, но исто …

Интересен пилинг за лице

Пилингот за лицето е многу важен, бидејќи со тоа се отстрануваат сите суви и мртви клетки на кожата. Со користење на пилинг 2 до 3 пати неделно, кожат…

Хијалуронска киселина

Хијалуронската киселина е супстанца која се наоѓа во врзивното ткиво на нашата кожа, и истата ја прави кожата цврста и еластична. Хијалуронот ги има и…